dinsdag 2 augustus 2016

Warm ingeduffeld #2

Eind april werd een kleine man geboren. Rond die tijd kregen wij meerdere geboortekaartjes in de bus, waardoor ik wist dat mijn naaimachine weldra overuren zou kloppen ;-).

Enkele maanden en kraamcadeautjes later zoals je hier en hier kan zien, is ook dit pakje klaar (en ligt er nog een geknipte stapel om verder te verwerken). 

Het patroon van het babyjasje werd nog eens uit de kast gehaald. Dit blijft absoluut één van mijn meest favoriete cadeautjes om te geven. Op basis van het geboortekaartje gaf ik er dit keer met mijn cameo een persoonlijke toets aan. Telkens weer doet mijn hart een klein vreugdesprongetje bij het zien van het uiteindelijke snijresultaat. 


Echt 100% overtuigd van de groene flock en paspel was ik eerst niet. Ondanks de lichtblauwe kleur wilde ik het jasje toch een stoere look geven. Niet gemakkelijk, en vooral veel twijfels tijdens het naaien... Maar uiteindelijk ben ik best tevreden over het resultaat. En ik denk dat de ontvanger ook blij zal zijn ;-). Fingers crossed! Voor de voering kocht ik een eenvoudige witte jogging met een superzachte fleece aan de binnenkant. Dat baby'tje zal hier goed in slapen! Wees maar zeker!


Het nemen van foto's bij verschillend daglicht is niet optimaal heb ik gemerkt. Een klein beetje ongeduldig als ik ben *bloos* wil ik het pakje eigenlijk zo snel mogelijk op de post doen zodat deze kleine man zijn kadootje -eindelijk- in ontvangst kan nemen. 

Patroon - Zo geknipt! 1
Stof: sterrenkatoen & napoli jogging - Stoffenstraat

Vele lieve Naaizgroetjes,
Stephanie

18 opmerkingen:

 1. Zo schattig! Een mens zou er nog een baby'tje voor willen maken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moest ik toen kunnen naaien, dan had ik die van mij toch ook in zo'n schattig jasje gestoken. Of zelfs een hele garderobe genaaid ;-) Zo'n dankbaar en schattig publiek :-)! X

   Verwijderen
 2. Super leuk en ik ben fan van de twilight referentie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat meen je nu toch niet? Het Twilight thema is mij echt totaal ontgaan! Woeps! ;-)

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Zoveel twijfels onderweg zijn niet gezond voor ne mens, he? Mercikes voor het compliment! X

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Dankjewel Isabel! Kadootjes maken voor iemand anders is toch altijd even met een bang hartje afwachten, maar met zoveel fijne commentaren is die twijfel al een beetje verdwenen ;-). XXX

   Verwijderen
 5. Superleuk cadeautje! Naaikunsten en cameokunsten in 1 creatie, top he!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amaaai! Dat is zó leuk! Ben nog maar net begonnen en voel mij al serieus verslaafd worden... Wordt vervolgd! 😉😉😉

   Verwijderen
 6. Hier ook absolute fan van het babyjasje & wat een mooi exemplaar maakte jij! En die flock... Zo mooi met die 2 kleuren. Daar kan ik nog wat van leren :-).

  BeantwoordenVerwijderen