dinsdag 30 augustus 2016

Mijn eerste Blogmeet! Dat het gezellig was!

Als ik terugkijk naar mijn eerste blogmaanden kan ik enkel besluiten dat de start van mijn naaiblog een zeer goede beslissing is geweest. Niet alleen geraak ik er mijn creatief ei in kwijt; ook kom ik zo veel gemakkelijker in contact met andere naaisters. Allemaal supersympathieke, vindingrijke, zichzelf stortend van het ene naaiproject in het andere, creatieve dames. Absoluut 'My cup of tea'!

Op het Sew Naaizweekend, aka het voor mij meest inspirerende weekend tot nu toe, leerde ik naast heel wat toffe en gekke dames ook Davina kennen. Na dat weekend hielp ze mij verder op weg met mijn Cameo, zodat ik nu toch al heel wat meer met die prachtige snijplotter kan.

Enige tijd terug lanceerde Davina een oproep voor een Blogmeet en Sew Challenge. Of ik mee wilde doen? Tuuuuurlijk! En zo kwam het dat we met een vijfentwintigtal blogsters op een warme dag en op een nog warmere - maar vooral gezellige- zolder in Den Trol in Schoten bijeenkwamen.

Hoe ze het deed, het blijft me tot op heden een raadsel. Maar sponsors dat er die avond ons in de watten hebben gelegd! Jawadde! De okergele interlock en de lichtgrijze zomersweat die ik al geruime tijd in vele winkels braafjes had genegeerd, kwamen na afloop in een zakje mee naar huis. Dankjewel Piekewieke voor die mooie interlock en dankjewel Droomstoffen voor de stoere sweat! Wie de inhoud van mijn stoffenkast heeft gezien, weet dat ik simpelweg verliefd ben op al wat mooi en aaibaar is ;-).

Bij stoffen horen ook fournituren en patroontjes, toch? Ook hiervan belandde een mooie buit in mijn goodiebag. Zie je die mooie knopen van Lanalotta en de stoere sterrenelastiek van Droomstoffen? Die kon ik nu toch niet aan mijn neus voorbij laten gaan? Zeg nu zelf ;-). De fantastische waardebon van Zonen 09 komt met onze kleine man in huis zeker van pas. Ook Babarum, Fairy Tailors en vele anderen sponsorden eveneens deze leuke avond. 


Op het einde van deze avond kon ik al heel wat meer gezichten achter de blogs onthouden. Ik deed enkele leuke babbels met onder meer Hutsepruts (Ondinneke), B-Naais (Brighid), C'est Saar! (Sarah), So Popo Sew (Marie-Paule), 196.be (Veerle), Bij oogappelSien (Tine), Do Did It (Dominique),  Inspinration (Miranda) en C-art-o-line (Caroline). 

Deze blogmeet heeft overigens nog een klein staartje... Een creatief staartje. En dit onder de vorm van een heuse Sew Challenge. Say Whaaaat? Yep! I'm in! Zonet gaf ik mijn drie criteria door en binnenkort zullen jullie kunnen lezen wie ik heb mogen uitdagen. Geloof me, ik ben er rotsvast van overtuigd dat deze dame er iets wonderbaarlijks moois van zal maken! Nog enkele dagen en ik krijg op mijn beurt mijn drie uitdagende criteria toegestuurd. Niet dat ik nerveus ben hoor! ;-)  

Wil je weten wie ook nog op deze blogmeet aanwezig was en genieten van enkele mooie sfeerbeelden van die avond? Neem dan zeker een kijkje op de blog van Tine en Davina.

Lieve Naaizgroetjes,
Stephanie 

13 opmerkingen:

 1. Mooie blogpost! Leest heel fijn! Leuk dat je erbij was Stephanie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. merci maatje het was gezellig samen xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgende keer kom ik ook eens met jou tetteren, he!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar houd ik je aan ;-)! Zoveel tof volk om mee te babbelen, dan komt tijd direct te kort hé? X

   Verwijderen
 4. Ik heb je helaas ook zo maar in de vlucht gezien... Komt nog wel verandering in vermoed ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat het leuk was. En dat we dat zeker nog eens moeten doen. Ik kijk er al naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen